La plaça de la Vila esdevindrà el proper dissabte, 30 de maig, de 10 a 14.30 h, l’espai solidari per excel·lència de la ciutat amb motiu de la celebració d’una nova edició de la Fira de la Solidaritat

Un any més, i ja en van onze, en el marc de la fira es donaran a conèixer els projectes i la feina que una quinzena d’entitats i organitzacions no governamentals duen a terme en països d’arreu del món per ajudar la seva gent a tenir una vida digna

En el marc d’un ambient lúdic i festiu, la Fira de la Solidaritat inclourà activitats per a infants i joves, així com propostes per a gaudir en família i conèixer costums i tradicions d’altres cultures. Així, durant la celebració es podrà fer una joguina amb materials reciclats, fer un tast de menjars del món, aprendre percussió africana o descobrir com escriure en àrab el nostre nom.

El punt i final de la jornada anirà a càrrec de Muyakustic que oferirà un concert amb música de mestissatge i ritmes del món.

La Fira de la Solidaritat, organitzada pel Consell Solidari de Sant Feliu i l’Ajuntament, pretén conscienciar la ciutadania sobre la realitat que es viu en països subdesenvolupats i alhora difondre les tasques de les organitzacions que treballen en cooperació a la ciutat.

Documents relacionats:
Programa Fira de la Solidaritat 2015

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here