El projecte afectarà els municipis d’Abrera, Martorell i Sant Esteve Sesrovires

Barcelona (ACN).- El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha presentat aquest dijous el nou pla director urbanístic (PDU) del Baix Llobregat Nord, que pretén compatibilitzar l’activitat de la indústria automobilística de la zona amb el medi ambient i la mobilitat sostenible.

El pla preveu la delimitació i execució d’un centre d’activitat econòmica vinculat a la indústria automobilística, així com la construcció d’un doble sistema d’espais lliures, que permeti preservar els valors ambientals i minimitzar l’impacte paisatgístic dels nous usos proposats.

També es planteja millorar la connectivitat del territori a partir d’un model de mobilitat sostenible i integrar els teixits residencials de l’entorn.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here