Donem continuïtat a una subsecció que cada setmana us aproparà a una recomanació d’oci i turisme a la nostra comarca. En col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, també iniciem un sorteig via Twitter. Utilitzant el hashtag #BaixEscapada i explicant-nos o penjant un vídeo o una foto de la teva escapada per el Baix Llobregat, et pots endur un premi cada mes

La #BaixEscapada recomanada d’aquesta setmana vol que descobriu les Festes de les cireres del Baix Llobregat, que van començar el cap de setmana passat al municipi de Santa Coloma de Cervelló amb la 30a edició de la seva Festa de la Cirera, i que continúen aquest cap de setmana a Torrelles de Llobregat.

Visiteu Torrelles i gaudireu d’un munt d’activitats: Taller de percussió, espai de jocs infantils, sopar de carreters, correfocs i molt més!! Consulta el programa clicant aquí!

I sobretot no deixeu de descobrir les activitats i ofertes especials que el Baix Llobregat ofereix durant aquest preuat temps de cireres!

 

Especial Cireres del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here