El complex, que s’aixecarà en dues fases i ocuparà un total de 26,500m, representa una inversió de 80 milions de euros i obrirà les seves portes a la tardor de 2016

NEINVER, empresa capital 100% espanyol i actualment segon operador de centres outlet d’Europa, ha iniciat les obres del seu primer centre a Catalunya, a la localitat baixllobregatina de Viladecans.

El complex obrirà les seves portes a la tardor de 2016 i l’empresa considera que la seva presència suposarà una oportunitat per al desenvolupament econòmic i social de la seva àrea d’influència, ja que serà un referent d’atracció comercial i promoció turística de l’àrea metropolitana de Barcelona, tant per la seva pròpia activitat com per l’impacte de les activitats restants de l’entorn.

Amb una inversió de més de 80 milions d’euros i uns “presumptes” 1.300 nous llocs de treball – entre directes, indirectes i induïts-, el nou centre acollirà aproximadament 130 botigues de marques de roba líders i restaurants.

El Viladecans Style Outlet es desenvoluparà en dues fases: la fase I amb 19, 800 m2 i la fase II de 6.700 m2. Estarà ubicat a la zona coneguda com Ca n’Alemany, a 10 minuts del Centre de Barcelona, entre l’autopista C-32 i la ruta del ferrocarril i també a 10 minuts de l’aeroport del Prat i el port de Barcelona, que li dóna una àrea d’influència de 7 milions d’habitants de manera directa. Les previsions de NEINVER apunten a un total de 2,7 milions de visitants durant el seu primer any d’obertura.

El centre es construirà sota criteris de sostenibilitat i eficiència, fixats per la certificació internacional BREEAM i donant continuïtat a la trama urbana de Viladecans. Aquesta, és una ubicació privilegiada amb la que – sempre segons l’empresa -, millorarà les infraestructures d’accés a la xarxa viària, col·laborant amb l’activació del territori, ja que NEINVER assegura que l’outlet complementarà els canals de venda tradicionals i el petit comerç, fomentant el consum i l’activitat econòmica de la zona.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here