L’operació retorn dels aficionats blaugrana es concentrarà diumenge, entre les 3 i les 5 de la matinada

El Prat de Llobregat (ACN).- Les companyies aèries que operen a l’Aeroport de Barcelona-el Prat ofereixen un total de 14.183 seients cap a Berlín amb motiu de la final de la Lliga de Campions que disputaran aquest dissabte el FC Barcelona i la Juventus.

Aquest divendres hi ha previstes 3.712 places amb destinació Berlín i el mateix dissabte serà el de major activitat, amb 10.471 seients, en una operativa especial que es realitzarà en un 68% a la terminal T2.

L’operació retorn dels seguidors es concentrarà el diumenge, entre les 3 i les 5 de la matinada. Per aquest motiu, es reforçarà el servei llançadora d’autobús entre la T1 i T2 per facilitar el desplaçament dels usuaris que surten d’una terminal i tornen a l’altra.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here