Aquesta incidència provoca retards d’entre 30 i 45 minuts a les línies R1 i R4

Sant Joan Despí (ACN).- Un incendi de canyes que s’ha declarat aquest divendres al migdia a Sant Joan Despí ha obligat a tallar la circulació de trens entre l’Hospitalet de Llobregat i Castellbisbal, segons ha informat Renfe.

Aquesta incidència provoca retards d’entre 30 i 45 minuts a les línies R1 i R4. Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Ferrocat a causa de l’incendi, que s’ha declarat a quarts de tres de la tarda en una zona molt pròxima a la B-23, concretament al quilòmetre cinc d’aquesta via.

Fins al lloc s’hi ha desplaçat tres dotacions terrestres i un mitjà aeri dels Bombers de la Generalitat. Com a mesura preventiva, s’ha decidit tallar la circulació de trens a les 14:50 hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here