Una festa especial i nostrada que vol recollir i celebrar tots els valors de la pagesia i del seu producte històricament estrella a la comarca, la cirera

En l’edició d’enguany, la festa també anirà acompanyada d’activitats per a grans i petits: cercaviles, animacions musicals, rondallaires i tallers per a promoure un estil de vida més sostenible i respectuós amb el nostre entorn natural, entre moltes d’altres activitats.

L’Associació de Pagesos del Papiol ha organitzat per als dies de festa una venda de productes de l’horta del Papiol, perquè tots els visitants puguin veure una mostra dels productes que es conreen al poble. Diumenge, el carrer del Carme, viurà una nova edició del Mercat del Trasto. La clàssica exposició de cireres tindrà lloc a la Sala del Castell i diferents bar restaurants del nostre poble oferiran un tast gastronómic de cireres.

Podeu descarregar-vos el programa seguint el següent enllaç:
http://www.elpapiol.cat/perfil/papiol/recursos/recursos/triptic_cireres_2015.pdf

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here