Un dels plats forts del Corpus 2015 és la Diada Castellera organitzada pels Castellers de Cornellà. Una jornada que començarà a les 12h aquest diumenge, 7 de juny, i que tindrà com a protagonistes a més dels Castellers “liles”, les colles dels Minyons de Terrassa i Joves Xiquets de Tarragona

Els Castellers de Cornellà van néixer l’any 1991. L’any 2002 va ser el darrer en què van arribar al sostre de la colla, el 4 de 8. La temporada passada van tenir en el 7 de 7 el seu castell màxim. Vesteixen camisa lila i són un grup dinàmic i amb molta implicació en la vida ciutadana.

Per fomentar la participació i donar-se a conèixer els castellers han estrenat recentment, una cançó anomenada “Llençat al 8”, interpretada pel grup cornellanenc Muyayo Rif i que és un cant als valors d’aquesta Colla.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here