L’Ajuntament baixllobregatí durà a terme a partir de la segona setmana de juny i fins a mitjans de juliol unes enquestes telefòniques per conèixer la situació social del municipi amb l’objectiu d’impulsar noves actuacions que millorin la qualitat de vida de la població

L’estudi és una acció prevista al Pla d’Inclusió Social de Viladecans aprovat per unanimitat dels grups polítics en el darrer Ple Municipal ordinari del mandat.

Aquest pla és una guia fins al 2018 per sumar esforços entre les administracions i les organitzacions socials amb l’objectiu de treballar contra les situacions que provoquen exclusió social.

Inclou diferents accions preventives o d’intervenció com l’elaboració d’un mapa de vulnerabilitat social, la creació d’un banc local de bones pràctiques, la recuperació de la figura laboral de l’aprenent, la implantació de clàusules socials en la contractació municipal, la sensibilització vers els abusos sobre la gent gran, la potenciació d’una xarxa comunitària de barri o l’impuls del benestar infantil.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here