Les ofertes comercials i de restauració es complementen amb activitats al carrer

La campanya de promoció de l’economia local Dies Bojos a Sant Boi celebrarà la quarta edició el divendres 12 i el dissabte 13 de juny. Comerços, hotels, restaurants, concessionaris de cotxe, cinemes, museus i complexos esportius de la ciutat, entre altres, proposen múltiples ofertes, descomptes i promocions especials per desafiar la crisi i incentivar l’economia local.

Enguany el comerç regala la compra i alguns restaurants Degusta Sant Boi l’àpat: els establiments adherits a la campanya retornaran l’import de la compra/àpats en vals. Els mercats de Torre de la Vila i Ciutat Cooperativa sortejaran les compres gratis. Els hotels NH, Hostal Rambla i El Castell ofereixen habitacions a 15€ (taxes no incloses). Els complexos esportius fan la matrícula gratuïta (es podrà consultar el web per veure quines ofertes i promocions més fan). Els cinemes Can Castellet fan el 2×1. Alguns dels bars i restaurants del Gremi d’Hostaleria fan el “canya + tapa” (cal consultar el web per conèixer els establiments participants). D’altra banda, els aparcaments municipals oferiran 2 hores d’estacionament gratuït (Baldiri Aleu, Mercat Vell i Sant Jordi). La benzinera Repsol Can Calderon farà un rentat gratuït per proveïment de 50€ de carburant durant l’horari de 6 a 22 h i per últim un 2×1 al museu Can Barraquer, Termes Romanes i Torre Benviure.

Activitats al carrer

A banda de les ofertes comercials i de restauració, el programa preveu la celebració d’activitats al carrer. Així, el 12 de juny (divendres) es faran dues desfilades de moda a la plaça del Mercat Vell i al carrer Montmany, a les 18.30 h. El mateix dia 12, el col·lectiu We Art organitza un mercat de handmade a la plaça del Mercat Vell, de 17 a 21 h. El dia 13, el complex esportiu Àccura Sant Boi organitza, a les 11.30 h, una masterclass de zumba i body combat .

Impuls del comerç

Aquesta iniciativa va néixer l’any 2012 amb la finalitat de promocionar la ciutat de Sant Boi des de la vessant econòmica i d’incentivar l’economia local amb la participació de tots els sectors econòmics del municipi, integrant-los en una mateixa campanya i creant complicitats entre ells. L’organització dels Dies Bojos respon a la voluntat d’impulsar un model de comerç urbà de proximitat, arrelat al territori i de qualitat, tal com recull el Pla de Ciutat de Sant Boi. L’objectiu és permetre que el comerç surti al carrer, que es promocioni la venda i, sobretot, que es faci visible que Sant Boi és una bona ciutat per comprar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here