Xavier Fonollosa rellevarà l’històric Salvador Esteve després que els republicans hagin triat ser socis dels convergents a un acord d’esquerres

Martorell (ACN).- CiU mantindrà l’alcaldia de Martorell (Baix Llobregat) després d’arribar a un acord amb ERC per formar govern i el nou alcalde serà Xavier Fonollosa, que va rellevar Salvador Esteve al capdavant de la formació convergent.

Els resultats del 24-M van obrir la porta a un govern que no fos encapçalat per CiU després de dues majories absolutes d’Esteve, alcalde durant 24 anys en dues etapes (1987-2003 i 2007-2015).

Els partits d’esquerra -PSC i Movem Martorell, amb quatre regidors; ERC, amb tres, i SOM Martorell, amb un- han explorat aquests dies un possible pacte, però ERC s’ha decantat per l’acord amb els convergents. L’executiva de CiU i l’assemblea d’ERC el van validar aquest dimecres al vespre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here