Antonio Orozco és el cap de cartell d’un programa que es desenvoluparà entre el 25 i el 29 de juny

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha presentat aquest matí la programació de la Festa Major de Gavà 2015. La nostra ciutat acollirà aquests actes entre el 25 i el 29 de juny amb un predomini de la música, el teatre, l’art i les tradicions. Sánchez ha volgut“convidar a tota la ciutadania a que gaudeixi aquestes festes i que participi en els seves activitats” i també ha refermat el seu“agraïment a totes les entitats que fan possible aquesta programació”. L’alcaldessa s’hi ha referit a la variada programació assegurant que “és un programa de Festa Major molt complet, per a tots els gustos, per a totes les edats, i en definitiva per a tota la ciutat”.

 

Sánchez ha estat acompanyada per dos membres del seu nou equip de govern que també ha presentat aquest mateix matí. D’una banda el tinent d’alcalde de Benestar i Acció Social, Miquel Àngel Díaz, i de l’altra el regidor de Cultura, Esports i Mediació, German Barrena. Díaz ha destacat que la programació de la Festa Major de Sant Pere ofereix “un ventall d’activitats que no ens el podem acabar i que aboca a tots els veïns de Gavà a sortir al carrer, a viure la festa, a participar amb la família i amb els amics, i en definitiva a viure la ciutat, que d’això tracta la nostra Festa Major”. De la seva banda, Barrena, ha assegurat que “segurament la Festa Major de Gavà és la festa més esperada de l’any pels gavanencs, així que animo a tothom a participar en una festa que ha estat dissenyada per l’Ajuntament amb la col·laboració de totes les entitats de la ciutat amb l’objectiu de gaudir de la cultura gavanenca”.

 

El cap de cartell d’aquesta programació és sens dubte Antonio Orozco, que actuarà el dissabte, 27 de juny, a partir de les 23:30h., a la plaça de Francesc Macià. Orozco ha inclòs la nostra ciutat dins la seva gira “Origen”, on repassa tots els èxits de la seva carrera musical. La gira es va iniciar el passat divendres 12 de juny a Marbella i finalitzarà a finals de setembre. A banda d’Orozco, la Festa Major també acollirà les actuacions d’altres artistes com ara Bongo Botrako, l’orquestra CImarrón, Chiqui Martí, o els gavanencs Iceberg i Gats Vells.

 

El panorama musical es completa amb Festa Tour 40, que és un muntatge audiovisual amb una espectacular escenografia dotada amb l’última tecnologia, la millor música i les actuacions en directe dels DJ’s Adrià Ortega i Víctor de la Torre. L’espectacle, que es podrà gaudir diumenge 28 de juny a partir de les 12 de la nit també a la plaça de Francesc Macià, ha visitat ja més de 80 poblacions amb una afluència global de més de 350.000 persones.

 

En l’apartat d’arts escèniques, dos noms propis: Leo Harlem i el Mag Lari. El primer ens oferirà el seu espectacle d’humor el 25 de juny, mentre que al popular mag el podrem veure el 27 de juny, tots dos a l’Espai Maragall.

 

Però un dels punts més àlgids de la programació serà, com ho acostuma a ser cada any, el piromusical a la platja que tindrà lloc divendres 26 de juny a les 23:00h. Díaz recorda que “aquest piromusical, que presenta focs d’artifici acompanyats de música, és una activitat que es va recuperar l’any passat i pensem que ha estat força exitosa”. Un any més, l’Ajuntament facilitarà el desplaçament a la zona marítima posant a disposició de la ciutadania un servei gratuït d’autobusos. Per aquest motiu es tallarà el trànsit a l’avinguda del Mar en sentit Gavà-centre i entre les 19:30h. i les 23:30h. circularan autobusos cada 5 minuts que sortiran de la parada situada a l’avinguda de Joan Carles I davant del Parc del Mil·lenni i que aniran directes fins a la zona de platja, a una parada que s’ubicarà a la rotonda de l’avinguda del Mar amb el Camí de la Pineda. La tornada serà cada 15 minuts entre les 24 hores i les dues de la matinada.

 

Les entitats locals tenen un gran protagonisme també en aquesta Festa Major. La Companyia General del Foc, el Taller de Musica Gavà o els Castellers de Gavà són algunes d’aquestes associacions de la nostra ciutat que tindran un pes específic en la programació ja que, tal i com l’alcaldessa destaca, “no perdem de vista el paper fonamental de les entitats de la nostra ciutat que fan possible que la cultura i les tradicions estiguin molt presents durant aquests dies”. Díaz afegeix que precisament un dels objectius de la Festa Major de Gavà és que “sigui una bona excusa per conèixer i participar del que fan les entitats de la ciutat, ja que totes les que han volgut sumar-s’hi tenen el seu espai de trobada per participar de la festa”.

 

Sant Pere 2015.pdf

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here