El president farà una conferència política a Molins de Rei, sense desvetllar els noms de la seva llista i emmarcada en el primer acte de la campanya de CDC ‘Benvinguts al futur’

Barcelona (ACN).- El president de la Generalitat, Artur Mas, començarà dissabte la precampanya del 27-S amb una conferència política en què explicarà el seu projecte de cara a la cita electoral del setembre, però sense entrar en la concreció dels noms de la seva llista.

Ho farà en el marc del primer acte de la campanya de CDC ‘Benvinguts al futur’, que tindrà lloc a la seu de Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei, han explicat a l’ACN fonts convergents.

Segons les mateixes fonts, serà una exposició més aviat conceptual, en la línia de la conferència que va pronunciar al Fòrum el passat mes de novembre, on va proposar la configuració d’una llista conjunta. CDC espera tenir ja clar dissabte el seu futur amb Unió.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here