En total, els resultats dels sufragis van ser 10 vots per Eduard Rivas, 5 vots per Aleix Escursell i 6 abstencions

En la seva investidura, el líder dels socialistes va comptar amb els vots afirmatius del seu partit, d’ICV i el PP.

Per altra banda, CiU, ERC i C’s es van abstenir, mentre que la CUP va decidir votar com a candidat a l’alcaldia a Aleix Escursell, el seu cap de llista.

En total, els resultats dels sufragis van ser 10 vots per Eduard Rivas, 5 vots per Aleix Escursell i 6 abstencions. A falta d’un regidor per la majoria absoluta, Rivas va assolir l’Alcaldia com a llista més votada a les eleccions del passat 24 de maig.

Rivas va apostar pel consens i el diàleg en el seva primera intervenció com Alcalde al Ple Municipal per tal de superar els partidismes. Com a primeres mesures, l’Alcalde va anunciar la publicació del registre d’interessos i activitats dels/es regidors/es socialistes, obrir les juntes de govern local a l’oposició i crear una comissió per estudiar conjuntament les taxes, ordenances i pressupostos municipals.

Rivas vol mantenir el contacte permanent amb la ciutadania pel que de forma setmanal es desplaçarà a un barri i farà pública la seva agenda oficial. Finalment, el nou Alcalde va reiterar l’aposta per un govern de coalició d’esquerres el més ampli possible.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here