Una inversió d’1 milió d’euros ha permès equipar onze espais amb el sistema conegut com a ‘Dolby Atmos’

Cornellà de Llobregat (ACN).- Els cinemes Full del Centre Comercial Splau de Cornellà de Llobregat han invertit un milió d’euros per instal·lar en onze de les seves sales el sistema de so tridimensional, conegut com a ‘Dolby Atmos’, i es converteixen en els multisala amb més espais dotats d’aquesta tecnologia del món.

Fins ara ho eren els Cinemes Moscou, un complex de luxe de la capital russa amb deu de les 17 sales amb aquest so. Una altra novetat és la redefinició de la marca per internacionalitzar-la; de ‘Full HD’, el nom s’escurça a cinemes ‘Full’.

Els multisala de l’Splau són els que tenen més ocupació de l’estat espanyol, amb una rotació de 424 usuaris per butaca a l’any, i van tancar el 2014 amb més d’1.140.000 espectadors.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here