Donem continuïtat a una subsecció que cada setmana us aproparà a una recomanació d’oci i turisme a la nostra comarca. En col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, també iniciem un sorteig via Twitter. Utilitzant el hashtag #BaixEscapada i explicant-nos o penjant un vídeo o una foto de la teva escapada per el Baix Llobregat, et pots endur un premi cada mes. Aquest mes de juny, sortegem entrades a Catalunya en Miniatura i al Circuit d’Aventura

Aquesta setmana us recomanem que descobriu aquesta Fira que sota l’organització de l’Ajuntament de Vallirana, té la finalitat de recuperar la tradició vinícola del municipi, que forma part de la Denominació d’Origen Penedès, i de dinamitzar l’activitat comercial i turística al voltant de la producció de vins i caves i de la restauració local.

Els visitants podran adquirir tiquets per degustar vins i caves, i tapes elaborades per la restauració local. També es podrà adquirir productes dels cellers expositors i dels comerços i establiments locals representats.

La Fira compta amb la col·laboració de diverses entitats, com el Consell Regulador Denominació d’Origen Penedès, l’Ajuntament de Subirats i el Patronat de Turisme Subirats, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, el Gremi d’Hostaleria del Baix Llobregat o la Diputació de Barcelona. Entitats i empreses del municipi també donen suport a la Fira amb l’organització d’activitats diverses.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here