El 100% de l’import de les inscripcions anirà destinat al projecte EOS (CCONG), que té com a objectiu protegir i cuidar nens en risc d’exclusió social

La platja de Castelldefels va acollir el passat 20 de juny la quarta edició de l’Aurun Store Sunset Beach, una cursa 100% solidària que es va disputar a la platja en el seu moment més bonic, la posta de sol. La cursa integrava quatre modalitats: 5 km, 10 km, 20 km i 40 km.

La prova va tenir a més un esperit benèfic. El 100% de l’import de les inscripcions anirà destinat al projecte EOS (CCONG), que té com a objectiu protegir i cuidar nens en risc d’exclusió social. Per això, la iniciativa compta amb l’entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique, com a president honorífic del projecte EOS.

La cursa va tenir també el suport de l’Ajuntament de Castelldefels i va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de la ciutat, Candela López Tagliafico.

Sobre un circuit circular de 1,25 quilòmetres d’anada i altres 1,25 quilòmetres de tornada (sobre un total de 2,5 quilòmetres) es van recórrer les diferents distàncies. La cursa va transcórrer per sorra tova. Unes grades mòbils van ser testimonis de l’esforç i patiment dels corredors.

Aquest any la ubicació de la cursa ha estat al Tibu-Ron Beach Club de Castelldefels.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here