A la pl. Pau Casals, amb alumnes de l’Escola Municipal

Avui diumenge 21 de juny, l’Escola Municipal de Música del Prat i La Capsa celebren conjuntament el Dia Internacional de la Música, amb un espectacle musicovisual dels alumnes de l’Escola i la presentació del clip musical #almeuritme fet per músics de la ciutat.

El 2014 va ser un any de bones notícies per la música a la nostra ciutat. La inauguració de la nova Escola Municipal de Música i la reobertura de La Capsa després de les obres de reforma, marcaven un punt d’inflexió en l’escena musical facilitant espais d’aprenentatge, pràctica, creació i mostra de la música en viu.

És per això que avui diumenge 21 de juny, els dos projectes celebraran conjuntament el Dia Internacional de la Música, a partir de les 21.30 h a la plaça Pau Casals.

Els conjunts instrumentals i vocals de l’EMMEP, amb la col·laboració de la companyia Bàcum, oferiran un concert musicovisual que clourà el primer curs de l’Escola amb un espectacle en què els interactius, la música i l’audiovisual seran els protagonistes.

La Capsa presenta un any més el vídeoclip #almeuritme, enregistrat en diferents localitzacions del Prat i en què més de 40 músics de la ciutat interpreten col·lectivament una cançó

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here