L’Auditori del Palau Falguera va acollir aquest dimecres, 17 de juny, l’acte de lliurament de la tercera edició dels Premis Edurecerca del Baix Llobregat. Els guardons, convocats pels Serveis Territorials d’Ensenyament juntament amb la col·laboració de representants del teixit associatiu i empresarial de la comarca, pretenen reconèixer els treballs dels alumnes que cursen estudis de batxillerat

En l’edició d’aquest 2015 es van atorgar 10 premis corresponents a les diferents modalitats o categories dels guardons. En total optaven als reconeixements 55 treballs que han estat realitzats per 65 alumnes de 43 centres educatius de la comarca. Entre els treballs seleccionats hi havia un treball realitzat per un alumnes de l’escola Mestral de Sant Feliu, titulat “Disseny d’un sistema eòlic d’alimentació del reg automàtic de l’hort de l’escola”, fet per Bernat Baleta, i que optava al premi de la modalitat Parc Agrari.

Podeu consultar aquí la relació de guanyadors i guanyadores dels Premis Edurecerca 2015.

Premis vinculats al territori

Les entitats impulsores del Premi Edurecerca convoquen cadascuna un premi relacionat amb el seu àmbit d’influència. Així, els premis d’aquest 2015 han estat promoguts pel Consell de Dones, el Consell Esportiu del Baix Llobregat, el Consorci de Turisme, el Centre d’Estudis Comarcals, la Fundació Orienta, Innobaix, el Parc Agrari i la Universitat Politècnica de Catalunya. A més, l’Ajuntament de Sant Feliu també va convocar un premi amb l’objectiu de reconèixer un treball que per la seva temàtica no pugui incloure’s en cap de les modalitats establertes.

Durant l’acte de lliurament de premis va actuar el Combo de Jazz de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu. Els alumnes guanyadors dels guardons van ser obsequiats amb un val per a la compra de material escolar i entrades per al CineBaix.

Documents relacionats:
Premiats Edurecerca_2015

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here