Per la Festa Major, la Passió d’Esparreguera es vesteix de gala. Dos espectacles que faran passar a tothom, unes hores entretingudes, divertides, apassionants, sorprenents… Gaudiu de la La Jove Orquestra de Cambra de la Passió d’Esparreguera (JOCPE), acompanyada d’Amazing Gospel i Music Vox amb “Musicals”, i dels espectacles Reugenio + Rubianes

Musicals! – divendres 10 de juliol de 2015 a les 22h a la Sala Gran del Teatre de La Passió d’Esparreguera!

La Jove Orquestra de Cambra de la Passió d’Esparreguera (JOCPE) vol celebrar la seva primera festa major, i no ho faran sols, els acompanyarà, Amazing Gospel i Music Vox!

A “Musicals!” ens proposen un viatge a través d’alguns dels millors musicals del segle XX, molts dels quals ja són clàssics del gènere, fins i tot havent sortit dels escenaris per aterrar a la gran pantalla.

Us sonen títols com Les Misérables, West Side Story, Rent, Grease, Sister Act o The Lion King? Són grans partitures per a grans ocasions com la Festa Major d’Esparreguera 2015. Serà un concert multitudinari amb més de cent vint participants entregats a la música, amb un repertori que ha estat completament reorquestrat per a l’ocasió.

Cal recordar que amb els beneficis del taquillatge estareu ajudant a garantir la música en directe a La Passió d’Esparreguera i, a més, col·laborareu amb l’Associació benèfica “Omplim la pica”!

Preus:
Anticipada: 12€ (10€ amics de la Passió)
El mateix dia: 14€ (12€ amics de la Passió)
Venda anticipada durant la mateixa setmana, de dilluns a dijous de 18h a 20h a la taquilla del teatre.

Espectacle Reugenio + Rubianes – Diumenge 12 de juliol de 2015 a les 18h a la Sala Gran del Teatre de La Passió d’Esparreguera!

Són dos espectacles en un, a la primera part, podrem veure a Reugenio, i, a la segona, a Rubianes.

A l’espectacle de Reugenio, Toni Climent, el més reconegut de tots els imitadors d’Eugenio, i, ens presenta una nova manera de veure al mestre. Després de portar més de 20 anys homenatjant al mestre, la seva interpretació és impecable. Prova d’això és que, des de finals de 2008, ha estat l’imitador autoritzat per la família del propi Eugenio arribant a ser el creador i intèrpret de Reugenio.

Després de la mitjapart, veurem a Rubianes, un tribut a Rubianes, un homenatge en viu i en directe a un còmic que va traspassar les fronteres del cor dels espectadors per quedar-se en la seva memòria. A través de les seves històries més emblemàtiques, us convidem a un recorregut per alguns dels seus millors espectacles, i, a recordar tot el seu llegat.

Un llegat que va més enllà del fenomen popular que en els últims anys de la seva carrera li va donar la fama i va aconseguir omplir un teatre com la Sala 1 del Club Capitol durant deu anys .

Preus:
Anticipada: 12€ (10€ amics de la Passió)
el mateix dia: 14€ (12€ amics de la Passió)
Venda anticipada durant la mateixa setmana, de dilluns a dijous de 18h a 20h

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here