Els accessos al monestir de Montserrat per carretera, cremallera i aeri no es veuen afectats

Barcelona (ACN).- El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat augmentarà des d’aquest dimarts el control de l’accés de persones a peu i de vehicles al Parc Natural de la Muntanya de Montserrat i al funicular de Sant Joan i la Santa Cova, davant del risc d’incendi accentuat per l’onada de calor.

Els accessos al monestir de Montserrat per carretera, cremallera i aeri no es veuen afectats. A més d’aquest espai protegit, es pujarà a nivell 3 el pla Alfa a 29 municipis pel molt alt risc d’incendi forestal donat l’augment generalitzat de la temperatura, l’alt índex de sequera i la disminució de la humitat relativa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here