Donem continuïtat a una subsecció que cada setmana us aproparà a una recomanació d’oci i turisme a la nostra comarca. En col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, també iniciem un sorteig via Twitter. Utilitzant el hashtag #BaixEscapada i explicant-nos o penjant un vídeo o una foto de la teva escapada per el Baix Llobregat, et pots endur un premi cada mes

Aquest cap de setmana gaudiu de les diverses activitats que tindran lloc a Castelldefels: el divendres i dissabte la Nit entre Palmeres, i el diumenge 12 de juliol, podràs participar tant del gincama familiar com visitar el Castell.

Festival Nits d’Estiu entre Palmeres 2015

Iniciativa cultural nascuda amb l’objectiu de dinamitzar les nits estivals a la plaça de les palmeres, a prop de la platja de Castelldefels.

Divendres 10 de Juliol
Escola Municipal de Dança
Duo Soulmates. Musica especial amb pinzellades de poprock, funk, soul y Rithm &Blues.

Dissabte 11 de Juliol
Paranoia studi. Repertori de coreagrafies de jazz, funky, comercial dance, musicals. etc
Dança “Fusion oriental”

Gincama familiar

No saps què fer el diumenge 12 de juliol? Vols passar una estona divertida amb la família o els amics?

Doncs no deixis passar l’oportunitat que t’ofereix ENIGMA Difusió Patrimonial per demostrar els teus coneixements i habilitats per resoldre les proves i els enigmes d’aquesta gimcana.

Només has de formar un grup de 2 a 5 persones, que inclogui mínim un nen de fins a 12 anys. O bé ajuntar-vos 5 amics a partir de 13 anys sense els vostres pares!

És una gimcana desenvolupada dins del Castell i els carrers de Castelldefels, orientada a famílies, amics i ampes que vulguin gaudir d’una activitat en equip, i superar totes les preguntes, enigmes i trobar totes les imatges i fites, per demostrar quin equip coneixerà millor la ciutat.

Tots els nens i nenes participants tindran uns obsequis!!!

INSCRIPCIÓ: https://www.ticketea.com/gimcana-familiar/

El Castell

castellportesobertes Aquest 12 de juliol jornada de portes obertes al Castell de Castelldefels, d’11:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h.

Actualment es poden visitar els següents espais:

L’Església de Santa Maria
El pati d’armes del Castell
Les quadres
Sala Institucional i Sala d’Esgrima
La terrassa mirador

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here