Els dies 10 i 11 de juliol a la biblioteca de Sant Ildefons es portarà a terme el primer Festival de cinema sèrie B de Cornellà, organitzat pel grup B-Retina

El Festival inclou en el seu programa la projecció de curts i pel·lícules d’aquest gènere, taules rodones, i activitats paral·leles com un concurs de curtmetratges. El Festival comença el dia 10 a les 16 hores; es pot comprar una entrada conjunta per a les dues tardes per 10 euros, mentre que el dissabte al matí, les activitats són gratuïtes.

El festival B-Retina vol ser un aparador que mostri un tipus de cinema aparentment minoritari, que no compta amb una plataforma de difusió suficient actualment i que per tant, no arriba a tots els públics. Un gènere que sembla quedar reservat a un públic coneixedor i expert en aquesta denominada classe B, el qual també té dificultats per trobar equipaments estables (cinemes) o esdeveniments (festivals i mostres) que són excessivament puntuals i insuficients per donar resposta a la creixent demanda existent d’aficionats i professionals d’aquest sector.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here