El pregó, amb el músic El Sobrino del Diablo, obrirà quatre dies de celebració amb novetats com el primer concurs local de playback i espectacles de dansa al carrer

Arriba la Festa Major d’Estiu de Pallejà que se celebra del 10 al 13 de juliol. Des del consistori s’ha preparat un programa d’activitats tradicionals, culturals, esportives i lúdiques que comptaran amb la col·laboració d’entitats i col·lectius locals i en les que s’espera una gran participació de la ciutadania.

Divendres l’encesa dels tres trons donarà el tret de sortida a la Festa Major d’Estiu de Pallejà seguida d’una cercavila de percussió. Serà a la balconada de l’Ajuntament on es llegirà el pregó que aquest any anirà a càrrec del cantautor El Sobrino del Diablo. Posteriorment hi haurà el Correfoc, amb els Dimonis de Pallejà, i una de les principals novetats d’aquesta festa, el primer concurs local de playback, que decidirà els guanyadors per votació popular. A la nit, actuació de B-Funk a la plaça del Castell i concert jove al Parc de la Molinada amb els grups Big Mouthers i Muyayo Rif.

Dissabte les activitats esportives i saludables centraran part de la jornada amb la caminada «100% Ciutadania» i una passejada urbana amb bicicleta. Els més petits també podran gaudir d’activitats lúdiques i educatives com tallers de bombolles i la festa que organitzarà Aigües de Barcelona adreçada a tota la família. No faltaran actes de caire més tradicional com el sopar de Festa Major i la cercavila de gegants que comptarà amb la participació de les colles convidades d’Aiguafreda, Vinyols i els Arcs, Palafolls i del Prat de Llobregat. Durant la jornada hi haurà també espectacles de dansa al carrer amb L’Aniversari de la companyia Francisco Lloberas i Mercedes Recacha.

Diumenge no faltarà el 15è Concurs Local de Pintura Ràpida, la XXII Trobada de Puntaires i una Diada Castellera que comptarà amb els Matossers de Molins de Rei, la Colla d’Igualada, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts i la Colla Castellera de Pallejà. De cara al vespre se celebrarà la baixada d’andròmines que aquest any, com a novetat, inclourà dues categories, una individual i una de grup. Dilluns, per a petits i grans, hi haurà la festa infantil d’escuma i aigua, i la gimcana nocturna per a joves a partir de 12 anys. L’espectacle Magicirc, de la companyia Aliskim&Luna, i el castell de focs acomiadaran la Festa Major d’Estiu de Pallejà fins l’any vinent.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here