El biker martorellenc Israel Núñez (Massi) s’ha proclamat campió de la Transpyr Road 2015 després de finalitzar les set etapes com a líder absolut de la cursa. Núñez ha guanyat aquesta prestigiosa cursa que recorre més de 1.000 quilòmetres de distàncies entre Cadaqués i Hondarribia, per segon any consecutiu

Amb més d’una vuitantena de participants d’arreu del món el biker martorellenc ha estat el més ràpid de les set etapes. Des de Cadaquès a la primera etapa, passant per Camprodon, La Seu d’Urgell, El Pont de Suert, Aínsa, Jaca, Roncesvalles i Hondarribia, el ciclista martorellenc ha aconseguit alçar-se amb el liderat des de la primera etapa, guanyant el Repte del Dia al final de cada sèrie.

Dominador absolut

La clau de la cursa arribava quan Núñez s’imposava a l’etapa que connectava Jaca amb Roncesvalles, el que es considera l’etapa més dura, i es quedava a només un pas de tornar a conquerir la Transpyr Road. La superioritat del martorellenc quedava palesa a la quarta etapa, quan ja aventatjava en 5 minuts el portuguès Luis Filipe Silva, el seu perseguidor més immediat.

Israel Núñez es converteix, així, en el guanyador de la Transpyr Road 2015 i referent del ciclisme internacional, i suma l’enèssim títol a la seva fructífera carrera.

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here