La XIVa Caminada Nocturna organitzada pel Club Excursionista, que enguany celebra el seu 40è aniversari, i el correfoc infantil també acaparen la programació 

El pregoner de la Festa Major d’Estiu 2015,  Dani Jiménez , realitzarà aquest dissabte dues sessions del seu espectacle de ciència per a tots els públics. Les cites seran a les 10.30 h i a les 13 h a El Centre.  

Els  gegants de Sant Vicenç dels Horts , en Vicenç i la Coloma, encapçalaran a partir d’aquesta tarda a les 19 h la cercavila de gegants, juntament amb set colles més, que els portaran des de la plaça de la Vila fins a la plaça de Narcís Lunes. Els nens i nenes ja podran gaudir de la seva presència des de les 18 h, quan serà la seva plantada a la plaça de la Vila. 

El darrer plat fort del dia serà la XIVa Caminada Nocturna organitzada pel Club Excursionista Sant Vicenç, que enguany celebra el seu 40è aniversari. La sortida serà a les 20.30 h davant de la Societat Cultural La Vicentina. 

El programa de festes previst per avui: 

10 h Obertura al públic de l’exposició del Bonsai Club Sant Vicenç Natsu 2015. L’exposició es podrà visitar de 10 a 14 h i de 17 a 21 h, i el dia 26 de juliol de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. LLOC: Biblioteca Municipal Les Voltes. ORGANITZADOR: Bonsai Club Sant Vicenç 

10.30 h Espectacle de ciència per a tots els públics amb Dani Jiménez. Entrada gratuïta i aforament limitat. RECOLLIDA D’ENTRADES: Cal recollir el tiquet d’entrada a Can Comamala a partir del 20 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i dilluns i dimecres, de 17.30 a 20 h. També es pot recollir al Centre Catòlic el 21 i el 23 de juliol, de 19 a 21 h i mitja hora abans d’iniciar-se l’espectacle. LLOC: El Centre 

11 h Conferència i demostració de kusamono a càrrec de Maria Rosa Bonet, en el marc de l’exposició Natsu 2015. LLOC: Biblioteca Municipal Les Voltes. ORGANITZADOR: Bonsai Club Sant Vicenç 

12.30 h Taller infantil de bonsais, en el marc de l’exposició Natsu 2015. 
Places limitades. INSCRIPCIONS: Fins al 21 de juliol. LLOC: Biblioteca Municipal Les Voltes. ORGANITZADOR: Bonsai Club Sant Vicenç 

13 h Espectacle de ciència per a tots els públics amb Dani Jiménez. Entrada gratuïta i aforament limitat. RECOLLIDA D’ENTRADES: Cal recollir el tiquet d’entrada a Can Comamala a partir del 20 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i dilluns i dimecres, de 17.30 a 20 h. També es pot recollir al Centre Catòlic el 21 i el 23 de juliol, de 19 a 21 h i mitja hora abans d’iniciar-se l’espectacle. LLOC: El Centre. 

17.30 h Demostració de bonsais a càrrec del Grup Tori-en Bonsai, que farà una exhibició de la seva tècnica i del seu art en el marc de l’exposició Natsu 2015. LLOC: Biblioteca Municipal Les Voltes. ORGANITZADOR: Bonsai Club Sant Vicenç. 

17.45 h Pilar caminant a càrrec de la Colla Castellera Carallots de Sant Vicenç dels Horts. Sortida de la plaça de la Vila i arribada a la plaça de Sant Jordi, recorregut pels carrers de Mossèn Josep Duran i Barcelona. LLOC: Sortida a la Plaça de la Vila i arribada a la Plaça de Sant Jordi. ORGANITZADOR: Colla Castellera Carallots de Sant Vicenç dels Horts. 

18 h Plantada de Gegants a la plaça de la Vila. La Coloma portarà el ram de Festa Major, gentilesa de Floristeria, Jardineria i Decoració Àngela. LLOC: Plaça de la Vila. 

19 h Cercavila de Gegants. Set colles acompanyaran els nostres gegants Vicenç i Coloma. Sortida de la plaça de la Vila i recorregut pels carrers de Rafael Casanova, Barcelona, Mare de Déu de Núria i Mossèn Jacint Verdaguer, i arribada a la plaça de Narcís Lunes. A l’arribada, ball de Gegants davant de la plaça del Racó dels Gegants. LLOC: Sortida a la Plaça de la Vila i arribada a la Plaça de Narcís Lunes. 

20 h Ball per a la gent gran amb valsos, pasdobles, txa-txa-txàs, etc. a càrrec del duet Salsabor. LLOC: Pista Polivalent Municipal Francesc Macià (carrer de Sant Miquel) 

20 h Plantada i tablada. Una colla infantil acompanyarà la secció infantil de la Colla de Diables Àngels Diabòlics. LLOC: Plaça de la Vila. ORGANITZADOR: Colla de Diables Àngels Diabòlics. 

20.30 h XIV Caminada Nocturna. Sortida i arribada davant de la Societat Cultural La Vicentina. Més informació al 689 781 491. INSCRIPCIONS: Club Excursionista Sant Vicenç. LLOC: Societat Cultural La Vicentina. ORGANITZADOR: Club Excursionista Sant Vicenç. 

20.45 h Correfoc infantil a càrrec de la secció infantil de la Colla de Diables Àngels Diabòlics, acompanyada d’un colla infantil. Sortida de la plaça de la Vila i recorregut pels carrers de Mossèn Josep Duran, Barcelona, Nou, La Pobla i Rafael Casanova, i arribada a la plaça de la Vila. S’aconsella consultar les normes de seguretat del correfoc. LLOC: Sortida i arribada a la Plaça de la Vila. ORGANITZADOR: Colla de Diables Àngels Diabòlics. 

22 h Estiu de Cultura. Ballada de sardanes amb la Cobla La Principal de Terrassa. LLOC: Plaça de Narcís Lunes. 

22 h Estiu de Cultura. VII Concert Procultura de Pop-rock amb Cafè Soul: rock, funky i blues. LLOC: Plaça de Sant Jordi. 

23.15 h Ball de Festa Major amb l’orquestra Estelada. LLOC: Plaça de la Vila. 

0.30 h Santvi sound, carrossa discoteca. Sortida del Forn Romà i recorregut pels carrers de Barcelona, Girona, Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Miquel, Anselm Clavé i Sant Josep, i arribada al parc de la Foneria. LLOC: Sortida del Forn Romà i arribada al Parc de la Foneria. 

BARRAQUES, de 12 a 3 h 
Espai amb terrassetes on la gent pot menjar, beure i gaudir de música i d’actuacions en directe que gestionaran entitats, associacions i bars de Sant Vicenç dels Horts. LLOC: Carrer del Comerç (darrere el CAP Vila Vella). 

19 h Animació infantil a càrrec de Jordi Callau 
21 h Balls moderns a càrrec de l’Escola de Zona de Ball PS3 
23 h Concert amb el grup de versions Súper Gang 
1.15 h DJ Karel Blade 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here