La voluntat de les entitats organitzadores és omplir la Meridiana formant un immens mosaic blanc que dotaran de color; “símbol del país nou que hem de construir entre tots a partir del 27 de setembre, on tot comença”, descriu l’ANC, que ha engengat una campanya a les Xarxes per a promocionar la ‘Via Lliure’ de l’11 de setembre amb el hashtag #meridianament

La Via Lliure del proper 11 de setembre a la Meridiana ja té trams que mostren una ocupació plena, com és el cas dels trams de l’1 al 6 (Via Lliure a la Democràcia), lloc que el Baix Llobregat comparteix amb la Catalunya Nord, el País Valencià i les Illes.

#Meridianament

L’Assemblea ha llençat una campanya a les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) per a donar una empenta al ritme d’inscripcions i col·locar en l’imaginari col·lectiu la imatge de la Meridiana.

L’objectiu de la campanya, segons l’ANC és “que la gent, malgrat ser de vacances, prengui consciència sobre la importància del moment que s’acosta i comenci a pensar en la Via Lliure a la República Catalana, la Diada més determinant dels darrers anys”.

La campanya s’anomena ‘El teu estiu apunta a la Meridiana’ i es difó des dels diversos canals socials de l’Assemblea, a través dels quals es demana a la gent que es facin una fotografia amb el braç ‘apuntant’ a la Meridiana i el hashtag #Meridianament. Entre tots els participants, l’ANC sortejarà una plaça per ser a la Fila 0 l’11S amb tres acompanyants.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here