El Servei de Turisme de l’Ajuntament de Corbera de Llobregat a través del seu compte d’instagram (@turisme_corbera) ha posat en marxa una campanya per tal de donar a conèixer el municipi

Prenent com a base preguntes de l’estil “Com passes les vacances?”, “Què és el que més t’agrada de Corbera de Llobregat?” i altres preguntes, es pretén que visitants, estiuejants, habitants del municipi i turistes ocasionals donin a conèixer el municipi del Baix Llobregat a través de la xarxa de fotografia més popular actualment.

Les fotografies que es publiquin han d’anar etiquetades amb el hashtag #InstaCorb15. Totes les imatges que es rebin s’aniran publicant de manera periòdica a la resta de xarxes socials de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme de l’Ajuntament (Facebook i Twitter) amb el nom de la persona que ha fet la fotografia.

“Corbera de Llobregat combina la proximitat amb una gran ciutat i un entorn natural destacable, fet que converteix la vila en un lloc privilegiat, i justament és això el que volem donar a conèixer. L’entorn, la gastronomia, la seva gent, el paratge de la Penya del Corb, que és el lloc on es fa el Pessebre Vivent… volem oferir tot això a la gent i conjuntament amb la gent!”, segons afirma el regidor de Desenvolupament Econòmic i Turisme, Jordi Anducas.

Cal recordar que el passat mes de desembre i amb motiu del Pessebre Vivent, es va fer una trobada d’Instagramers al municipi del Baix Llobregat amb gran èxit de participació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here