El recull d’activitats esportives a la platja de Castelldefels proposa aquest cap de setmana la tercera jornada del Circuit Ciutat de Castelldefels Beach Tennis

Amb l’objectiu de dinamitzar i recolzar totes les activitats esportives que es venen desenvolupant a la platja en els darrers anys, aquest estiu tornen els Castelldefels Beach Games. Una iniciativa que posa de manifest la passió que existeix al municipi per viure l’esport alhora que es gaudeix de la platja.

L’agenda dels Beach Games continua aquest dissabte, 1 d’agost (10 h) amb la tercera jornada del Circuit Ciutat de Castelldefels Beach Tennis, organitzat per l’Associació Beach Tennis Catalunya. En aquesta ocasió, els partits es jugaran a la zona de la guingueta Tibu-Ron.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here