Aquest any les persones que vulguin rebre al seu dispositiu mòbil informació i avisos sobre les activitats de Festa Major ho poden fer a través de l’aplicació gratuïta santjustcat

Tant les persones que ja utilitzen l’app com les que se la descarreguin aquests dies i, a més, vulguin ser avisades de totes les activitats del programa d’actes de Festa Major només han d’accedir a l’apartat de configuració i seleccionar el nou mòdul de “Festes”.

L’App santjustcat, que es va posar en marxa l’any passat, ja compta amb més de 700 descàrregues i ofereix a la ciutadania durant tot l’any informació de totes les activitats de l’agenda de Sant Just Desvern, accés a les notes informatives, consulta del perfil de twitter de l’Ajuntament, accés a la programació de Ràdio Desvern, enllaços a vídeos, fotografies…

Podeu descarregar-vos, gratuïtament, l’app santjustcat des d’APpStore i GooglePlay.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here