La nova terminal requerirà una inversió públicoprovada de 33 milions d’euros i estarà operativa el 2019

Barcelona (ACN).- El Port de Barcelona disposarà de la primera autopista ferroviària de l’Estat, que permetrà unir el recinte portuari amb París a partir del 2019 i amb Alemanya a partir de 2020.

El projecte consta d’una terminal que permetrà embarcar els camions directament en trens i facilitar així el transport combinat entre carretera i ferrocarril, reduint un 10% els costos logístic i les emissions de CO2.

L’execució de l’obra requerirà una inversió públicoprivada de 33 milions d’euros i ja compta amb el compromís de l’empresa logística ViiA d’invertir 120 milions d’euros en material rodant propi per unir el Port de Barcelona amb París (a partir del 2019) i Alemanya (a partir de 2020).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here