L’Associació d’Empreses del Lleure (Acellec) celebra que el Tribunal de Contractes del Sector Públic suspengui cautelarment l’acord que havia d’entrar en vigor al setembre

Barcelona (ACN).- El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha suspès cautelarment l’acord marc del Departament d’Ensenyament per a la contractació dels serveis de menjador escolar, que havia d’entrar en vigor al setembre a les comarques del Maresme i el Vallès Oriental.

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec) havia recorregut l’acord en considerar que discriminava les empreses petites i mitjanes, i ara l’acord segurament també s’aturarà al Vallès Occidental, el Baix Llobregat, la Catalunya Central i Barcelona-Comarques.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here