Des d’aquest dilluns els passatgers que arriben i marxen de l’estació ho fan per dues andanes diferents
El Prat de Llobregat (ACN).- Aquest dilluns al matí els usuaris de l’estació de rodalies de l’Aeroport del Prat celebren la fi de les aglomeracions a les andanes, per l’entrada en funcionament d’un nou sistema que agilitza l’arribada i sortida de passatgers. 

Gràcies al cobriment d’una via en desús, ara els passatgers que arriben a l’estació poden baixar del tren per una andana pròpia sense coincidir amb aquells qui estan esperant poder agafar el mateix comboi. 

Un cop el tren és buit, s’obren les portes de l’altra cantó del comboi per a facilitar l’accés dels nous passatgers. Davant la novetat, els responsables de seguretat s’encarreguen de facilitar la sortida als usuaris que arriben a l’estació de l’Aeroport.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here