L’AMB incorpora 4 vehicles addicionals al servei L94 de bus metropolità que enllaça Barcelona amb les platges de Gavà i Castelldefels. La L94 ofereix així un interval de pas de 10 minuts tots els dies de la setmana

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), organisme responsable del transport públic al territori metropolità, ha reforçat el servei L94 entre la plaça Catalunya de Barcelona i les platges de Gavà i Castelldefels amb 4 busos addicionals.

L’estiu i les elevades temperatures han propiciat un augment de la demanda del servei d’autobús que va a les platges. L’increment de viatgers ha estat del 2,4% respecte l’any anterior.

Segons ha declarat Antoni Poveda, vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB: “l’AMB vol garantir que també a l’estiu es manté l’alta qualitat del servei de Bus Metropolità, que obté una puntuació dels usuaris de 7,7 punts sobre 10. Amb els reforços del servei de platges acollim l’alta demanda estival que fa ús d’aquests equipaments metropolitans, oferim un transport col·lectiu de qualitat i limitem l’ús del cotxe, que provoca una forta congestió a l’entorn del litoral. Tot plegat amb l’objectiu d’aconseguir un entorn més sostenible i un aire més net per a la ciutat metropolitana”.
En resposta a aquest pic de demanda, l’AMB ha reforçat el servei de Bus diürn L94 oferint un interval de pas de 10 minuts tots els dies de la setmana. D’aquesta forma, i junt amb el servei de Bus L95 (cada 20 minuts), s’han reduït els problemes de capacitat registrats a l’inici de l’estiu.

La previsió és que aquests reforços estiguin operatius com a mínim fins el setembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here