L’activitat s’inicia amb una presentació de la platja i de l’entorn metropolità on es troben

A partir de diferents dinàmiques pràctiques es treballa l’orientació, la formació de les platges, les diferents tipologies de platges (natural/urbana), s’identifiquen les plantes que viuen a la sorra… Amb l’objectiu de demostrar que la platja és plena de vida, els alumnes exploren la sorra per trobar petxines, observar rastres,… També reflexionen entorn els residus que troben i analitzen l’origen i la problemàtica.

L’activitat finalitza reflexionant entorn quin ús fem de les platges, quins impactes té la pressió humana i què podem fer per preservar l’entorn. L’activitat té un dossier educatiu per l’alumne que pauta les diferents dinàmiques de treball, i un dossier per al metre per conèixer els continguts a tractar.

Inscripcions obertes a partir de l’1 de setembre

Durada visita

3 hores (adaptable a 2 hores en cas que es demani prèviament).

Horaris

Dilluns a diumenge.
Matí i tarda.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here