Es presenta com la gran novetat d’aquest any i compta amb un recorregut de 5km i 80m de desnivell positiu aproximat. Amb la inscripció es pot fer un donatiu per ajudar als afectats per l’explosió de gas de Begues. Aquest memorial per la mort de Xavier Teixidó, que arriba a la sisena edició, se celebra el proper 10 d’octubre, amb sortida a Begues

Una cursa familiar i solidària, per gaudir sol o en companyia. Així es la Ruta d’I Ermita, la nova categoria de la Ruta de les X Ermites, prova ineludible del trail running al Baix Llobregat, que se celebrarà el proper 10 d’octubre a Begues.

Popular per las seves característiques, amb un recorregut de 5km i un desnivell aproximat de 80m, las quals la converteixen en una cursa accessible per a tots els públics. Familiar perquè es pot córrer acompanyat de família, amics o nens. I solidària perquè a més a més de que la organització dona 1 €uro per participant, amb la inscripció es permet fer un donatiu per ajudar als veïns i comerços afectats per l’explosió de gas que es va produir a Begues el passat 26 de juliol.

Nova categoria i nova distància però el mateix objectiu: viure l’esport, gaudir d’un recorregut espectacular, complir reptes personals i creuar la línia d’arribada. Tot això amb el rerefons del memorial de la mort de Xavier Teixidó, germà de l’organitzador David Teixidó, després de coronar el cim del Montblanc. La sisena edició es disputarà aquest any el proper 10 d’octubre a Begues aprofitant les temperatures més agradables i servint com a tancament de temporada. Begues i Torrelles de Llobregat, al cor de les muntanyes del Baix Llobregat i el Garraf, s’alternen entre elles cada any per a ser la població on se celebra la prova.

El recorregut de les X Ermites ens presenta els racons més intrèpids de les muntanyes del Baix Llobregat. Petits senders envoltats de boscos són els encarregats de presentar-nos les 10 ermites que hauran de visitar els corredors per a completar els 50 km de recorregut. Pels participants de la cursa de 25km, 5 són les ermites que veuran en el seu recorregut, i una per aquells que s’inscriguin a la nova categoria individual i/o familiar d’I Ermita.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la pagina web de la prova, http://10ermites.com fins el 30 de setembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here