La programació recull una bona mostra de la millor producció teatral catalana
Aquest diumenge dia 20 comença una nova edició de la Temporada d’Arts Escèniques i Música . El món de la comèdia i del teatre musical seran els grans protagonistes i, per segon any consecutiu, estan previstes obres adreçades especialment al públic familiar.
La programació comença el diumenge dia 20 amb “Cremats” , una divertida obra dirigida per Roger Peña i interpretada pel televisiu Guillermo Toledo (“Siete Vidas”, “El club de la comedia”…). La Temporada també portarà a la ciutat la peça “T’estimo, però no tant”, dirigida pel santboià Miquel Murga.
Pel que fa als espectacles musicals, cal destacar la representació de la versió en català de “Somriures i llàgrimes”, que tancarà la temporada el dia 20 de desembre. A Sant Boi, aquesta funció comptarà amb la col·laboració de la Coral Pedres Blanques.
Programació

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here