El líder de C’s alerta des de Cornellà que el PP ha “entregat” Catalunya als independentistes “com es va fer al País Basc”

Cornellà de Llobregat (ACN).- El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha criticat l’explicació que Mariano Rajoy ha donat aquest dimarts en una entrevista radiofònica sobre la suposada pèrdua de la nacionalitat espanyola en cas d’independència. 

“Si Rajoy ens ha de defensar de l’afront d’Artur Mas, que ens agafin confessats”, ha ironitzat en un acte a Cornellà davant de 200 persones. 

Per Rivera, cada vegada que algun membre del govern o dirigent del PP “obre la boca, ens marquen gols en pròpia porta”. “Que ens deixin guanyar i no diguin res”, ha afegit tot retraient la falta de “lideratge” i “valentia” de Rajoy. 

A més, ha alertat que els populars han “entregat” Catalunya als independentistes, tal com “es va fer al País Basc”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here