S’han constituït la totalitat de les 8.181 meses electorals repartides en 2.697 col·legis

Barcelona (ACN).- La consellera de Governació i Relacions Institucionals, Meritxell Borràs, ha informat que la jornada electoral s’ha iniciat “sense cap incident remarcable” que hagi impedit l’obertura dels col·legis electorals. 

En una compareixença de premsa al Parlament, on es farà seguiment de les dades de participació i primers resultats, Borràs ha assegurat que les 8.181 meses electorals repartides en 2.697 col·legis s’han pogut constituir quan estava previst. 

Preguntada sobre les informacions que apunten que hi hagut llargues cues a primera hora del matí, la titular de Governació ha assenyalat que podria ser un indicatiu de “l’interès” que han despertat aquestes eleccions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here