El parc de la Infanta acull aquest diumenge 4 d’octubre una nova gran cita conjunta amb les entitats de la ciutat, per un cantó l’onzena edició de la Trobada d’Entitats, i així mateix, la setzena Fira de la Solidaritat per a la Cooperació

16a Fira de la Solidaritat per a la Cooperació

En la cita solidària, la vintena d’entitats participants i l’Ajuntament ofereixen informació dels projectes de cooperació i sensibilització que des de Cornellà es desenvolupen a diferents indrets del món. També hi haurà jocs i tallers per a tota la família: de caretes, manualitats, mandalas, jocs, reciclatge…

A l’escenari hi haurà actuacions de dansa paraguaia, balls del Perú, i de Bollywood. I a partir de les 13.30h, el restaurant El Diván de los Sentidos organitza els “Tastets solidaris“: a per 1,5 euros podrem tastar plats tradicionals de diversos indrets del món.

El lema de la Fira és aquest any “Conflictes oblidats”. Durant tot el dia, pots portar les ulleres que ja no utilitzis al parc: l’ONG Mirades les donarà a qui les necessiti als campaments de refugiats sahrauís i a Senegal. El mes d’octubre es realitzen altres activitats a la ciutat relacionades amb la campanya de les entitats que formen part del consell municipal de Cooperació i Solidaritat.

11a Trobada d’Entitats

Pel que fa a la Trobada d’Entitats de Cornellà, és un aparador de la diversitat i riquesa de la vida associativa de la ciutat. Durant tot el diumenge (de 10 a 14 h i de 16 a 20 hores), una seixantena d’entitats s’instal·len en carpes al llarg del parc de la Infanta des d’on donaran informació i faran demostracions de les seves activitats.

A més, hi haurà un escenari central on tindran lloc actuacions, espectacles i exhibicions de tot tipus. I a les 12 hores, en el marc de la Trobada tindrà lloc la presentació del llibre “El Canal de la Infanta”, una obra col·lectiva editada per L’Avenç de Cornellà en què hi han participat autors de tots i cada un dels municipis del marge esquerre de la vall baixa del Llobregat, per on transcorria el Canal de la Infanta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here