Amb grans aplaudiments d’una platea entregada tancava la 2ª temporada a Olesa de l’espectacle Fang i Setge que finalment comptava amb 7 representacions i on, tant des de direcció com els productors coincidien que anava de menys a més.
Ara, el gran dubte però alhora la gran esperança és poder portar-lo a Barcelona, al Teatre Victòria. Encara sense contracte signat, en les properes setmanes començaran les negociacions per arribar a un acord amb els propietaris del Teatre.

De fet, acabades les representacions a Olesa, per a qui no ha acabat la feina és pels productors del musical. La productora Excés d’Entusiasme té el repte majúscul d’intentar portar Fang i Setge a Barcelona. 

Tenint en compte les dificultats i reconeixent que no han assolit l’objectiu de públic marcat a principi de temporada, Xavi Povill, que conjuntament amb Carles Farràs i Salvador Jorba són els ideòlegs i impulsors de l’obra, creu que les negociacions amb el Teatre Victòria aniran bé. Tot i això, també creu que abans hauran de “fer números” per saber si podran assumir les despeses que suposa fer temporada a Barcelona. 

Pendents de la possible programació de l’espectacle al Teatre Victoria, ahir finalitzaven les representacions a Olesa.

Marc Angelet, director de l’espectacle atenia els micròfons d’Olesa Ràdio just acabada la representació encara emocionat pel final intens que s’havia viscut tant a l’escenari com a la platea.

Qui també estava satisfet per com s’havia desenvolupat aquesta 2a temporada eren el president de la Passió, Sam Carrique i el director de La Passió, Ignasi Campmany que també feia tasques d’adjunt de direcció a Fang i Setge. 

Després de les 7 representacions a Olesa, ara tot està pendent de si Fang i Setge es representarà al Victoria. A mesura que anem coneixent noticies de les negociacions, les anirem explicant.
Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here