L’inici del QuintoTapa Pota Blava no podria haver estat més espectacular. Organitzada per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i en marxa fins l’1 de novembre, durant els primers deu dies s’han superat les expectatives més favorables: les 35.000 tapes venudes són un exemple de l’èxit per l’aposta clara amb un producte diferent i de qualitat, com és el Pota blava, l’únic pollastre IGP

El Pota blava torna al Born, torna a Barcelona

En aquesta línia clara de treballar amb el producte i comunicar les seves virtuts gastronòmiques, es va organitzar el 14 d’octubre al 300 del Born de Barcelona, l’acte “Som Pota blava i tornem a Barcelona!”, que va reunir a criadors, pagesos, productors, periodistes, gastrònoms, cuiners… Molts dels pagesos i productors van recordar el seu pas pel aquest mercat, l’epicentre del producte que es consumia a Barcelona. La degustació amb sis restauradors que es va organitzar, amb el Pota blava com a eix, va ratificar l’excel·lent present i futur d’aquest producte.

Donar a conèixer el Pota blava dinamitzant nous espais

El Mercat de Plaça Blanes està sent una de les grans sorpreses d’aquesta ruta: durant el QuintoTapa tres parades d’aquest espai ofereixen tapes amb Pota blava i de producte de proximitat. BiciCultura BCN, continua organitzant rutes en bicicleta per conèixer el Parc Agrari i seus productes, vinculades al QuintoTapa.

Durant els dissabtes que dura el QuintoTapa, l’AGT està organitzant sortides amb periodistes i xefs visitant a criadors de Pota blava i el Mercat de Pagès, a més d’apropar-se als espais naturals i el Parc Agrari del Baix Llobregat, donant a conèixer el territori i els seus valors naturals, patrimonials i econòmics al voltant dels productes que tenen la seva expressió més clara amb una gastronomia de qualitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here