Garbiñe Muguruza, jugadora del Club Can Via de Santa Coloma de Cervelló i amb tan sols 22 anys d’edat, s’afiança al 4t lloc mundial del Tennis femení, a tan sols 1 punt de la tercera classificada, la russa Sharapova

Muguruza va aconseguir el passat 11 d’octubre, el seu primer títol de la temporada, l’Obert de Xina, després de vèncer a la final de Pequín a la suïssa Timea Bacsinszky (7-5 i 6-4),

Un partit extremadament emocionant en el que la tenista baixllobregatina va arribar a perdre per 2-5 en el primer set, però en el que posteriorment va aconseguir una remuntada èpica.

Així, Muguruza va vèncer a una de les revelacions de la temporada malgrat tots els dubtes que s’havien generat sobre el seu joc, i

La jugadora, filla de pare basc i mare veneçolana, va aconseguir amb aquest el segon títol WTA de la seva carrera, després de l’assolit a Hobart l’any passat, i corona una temporada excepcional en la qual també va ser finalista a Wimbledon i al torneig de Wuhan, disputat també a Xina.

La tennista, que començava la setmana com a número cinc en la classificació mundial, ascendrà en la propera actualització del ránking a la quarta posició a la WTA, i a tan sols un punt del tercer lloc, ocupat per la russa Maria Sharapova.

El gran torneig de Muguruza a Pequín li ha permès a més aconseguir els punts necessaris per ser al Masters de Singapur, la primera espanyola a aconseguir-ho en els darrers 14 anys.

Muguruza, que acaba de fer els 22 anys, va estrenar nou entrenador, Sam Sumyk, en aquesta gira asiàtica on està obtenint tan bons resultats, ja que als esmentats ha d’afegir-se el títol de dobles recentment aconseguit al costat de Carla Suárez a Tòquio.

Propera parada, Singapur.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here