Tant la direcció com el comitè d’empresa de la planta d’Inovyn-Solvay a Martorell han admès, però la incertesa de la situació

Existeix preocupació per la situació delicada que travessa aquest centre de producció baixllobregatí, tot i que la direcció de Solvay nega que se’n hagi decidit el tancament i, molt menys, a curt termini; malgrat segons informacions de TV3, que cita fonts del sector, la direcció de l’empresa química tindria plans per tancar la fàbrica de Martorell en haver arribat a la conclusió que la producció de clor en aquest centre s’ha fet “inviable”.

Un portaveu de la direcció d’Inovyn-Solvay va assegurar ahir a Efe que és “fals” que hi hagi plans per tancar la fàbrica de Martorell iva subratllar que “res ha canviat” des de fa poc més d’un mes, quan l’empresa va anunciar que tenia en estudi la revisió del futur de les inversions previstes per a la planta catalana.”L’estudi no ha finalitzat i, per tant, no s’ha pres cap decisió”, va assenyalar.

També en declaracions a Efe, el president del comitè d’empresa, Jordi Calvo, esva mostrar preocupat per la viabilitat del centre de producció a mitjà i llarg termini, tot i que va assegurar que l’empresa els ha garantit que no hi ha plans de tancament.

“La situació és molt delicada i la fàbrica, si segueix així, es fa pràcticament inviable”, va assegurar, en referència als efectes de la decisió que va prendre el Govern a finals d’agost d’excloure Inovyn-Solvay del contracte elèctric , fet que l’ha deixat sense les bonificacions per al preu de la llum de les que es beneficiava.

La planta de Solvay a Martorell, dedicada a la fabricació de PVC (policlorur de vinil), compta amb una plantilla de 500 persones. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here