Aquest dissabte 24 d’octubre se celebrarà la vuitena edició de ‘Válvulas y Ritmos’, una iniciativa que engloba diferents activitats de caire artístic i cultural relacionades amb el món del grafit i la música i que són obertes i gratuïtes per a tothom
L’activitat, que es desenvolupa en diferents escenaris, inclou enguany un taller de grafit infantil a càrrec de l’artista local Mónica Vallhizan que es durà a terme el dissabte al matí a la plaça de Lluís Companys.

En la confluència entre els carrers de Constitució i Sànson, just darrera de l’skateparc, hi haurà una quarantena d’artistes que faran una exhibició del seu art a través del grafit. Els participants en la sessió començaran a pintar a les 9 h del matí i treballaran aproximadament fins a les 19 h.
D’altra banda, a partir de les 17 h i fins a les 2 h de la matinada, la música estarà present a la plaça de Lluís Companys on hi haurà les actuacions musicals de Dj CanDurant la jornada també es podrà veure a diversos artistes pintant altres espais de la ciutat com ara la façana del Casal de Joves, la paret exterior de l’aparcament de la rambla Marquesa de Castellbell o el mur del carrer Verge de Montserrat.

Les activitats de ‘Válvulas y Ritmos’ estan organitzades per l’associació KGS Kaligrafics, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu, Voluntaris de Sant Feliu, NBQprospraypaint, Black corb day, l’associació AEGB i Contorno urbano.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here