Estem a mig camí entre el festival Internacional de Pallassos celebrat l’any passat i el proper de l’any vinent i per fer més curta l’espera Cornellà acull un seguit d’activitats relacionades amb el món dels pallassos, adreçades a totes les edats, especialment als infants!

Avui diumenge 25 d’octubre podreu gaudir del parc de Can Mercader amb l’activitat “Pallassos al Parc”. De les 11 del matí fins les 2 de la tarda, tot l’espai del parc s’omplirà d’espectacles per a tots els públics amb l’humor com a denominador comú.

Amb l’actuació de: Camilo Clown, La Xicana, El negro y el Flaco, Jam, Ne Me titere pas, Evaristo & Cia, Mes Tumakat, Pallassos sense Fronteres i Pallapupes.

Can Mercader

El parc de Can Mercader, el més important de la ciutat de Cornellà de Llobregat, ocupa tot el que antigament foren els jardins de l’antic Palau de les famílies dels Comptes de Mercader i dels Comptes de Bell-lloc.

L’avinguda dels Plàtans és l’eix principal del parc: el travessa de sud a nord i configura, amb els camins que la creuen, un seguit d’espais i ambients per a diferents usos. A la part més baixa hi ha la gran esplanada de jocs amb el trenet; més amunt, el llac, els jardins amb glorietes i miradors, els camins, les zones d’estada i la piscina ocupen l’espai de les antigues feixes de conreu.

A la part central s’ha mantingut l’estructura de terrasses i jardins que inclou les dues peces emblemàtiques del parc, el palau i la plataneda. La vegetació, més densa a la part central, està formada per una gran varietat d’espècies, entre les quals destaquen clarament, tant pel nombre com per la seva singularitat, els plàtans, les palmeres de Canàries i les palmeres washingtònies.

Entre molts d’altres, l’atractiu principal del parc és el “trenet”, que s’ha convertit en el símbol i el reclam per a milers de visitants: un entramat de vies per on hi circulen trens elèctrics en miniatura, i que ofereixen la possibilitat, tan a petits com a grans, de pujar-hi i viure un viatge d’allò més divertit.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here