La IV edició del Programa Yuzz Sant Feliu: joves amb idees ja s’ha posat en marxa. El projecte està dirigit a joves d’entre 18 i 30 anys que es considerin emprenedors i que vulguin tenir un recolzament gratuït durant 5 mesos per tal de desenvolupar la seva idea o projecte de base tecnològica i fer-lo realitat. Enguany el programa s’impartirà a la Torre del Roser

Dels 20 participants de la seu de Sant Feliu, el millor projecte realitzarà un viatge a Silicon Valley i els 3 projectes més brillants de tots els centres Yuzz rebran una dotació econòmica de 30.000, 20.000 o 10.000 euros per contribuir a fer realitat la seva idea empresarial.

Els participants també podran accedir a diversos ponents i xerrades de primer nivell i amb personatges de referència de l’escenari emprenedor i tecnològic nacional, així com accés a programes i xarxes de finançament especialitzats en startups.

Els candidats es poden inscriure via web a http://www.yuzz.org/formulario omplint un senzill formulari en línia.

Per ampliar informació del centre Yuzz Sant Feliu es pot enviar un missatge al correu electrònic tic@santfeliu.cat indicant a l’assumpte YUZZ2016-COGNOMS, NOM, o bé trucant als telèfons 93 685 80 24 o 625 666 070. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here