Nestlé ha venut la seva seu central a Espanya, situada a Esplugues de Llobregat, a Meridia Capital, i ha pactat amb aquesta gestora de fons ocupar en règim de lloguer durant deu anys un dels edificis del complex, l’Edifici I

En un comunicat, Nestlé, que no ha precisat l’import de l’operació, ha justificat la venda, un procés que es va iniciar dilluns per tal de concentrar els seus recursos “en l’àmbit industrial”.

Fonts de Nestlé han precisat a Efe que la venda a Meridia Capital comprèn tant els dos edificis del complex com el terreny en el qual hi ha els serveis centrals, amb una superfície total de 17.800 metres quadrats.

Les instal·lacions sumen un total de 50.000 metres quadrats si es té en compte la superfície total construïda.

Nestlé ha invertit 10 milions d’euros en la renovació de les instal·lacions de l’Edifici I del complex, el més gran, en què treballen unes 800 persones, i ha pactat amb Meridia Capital quedar-s’hi en règim de lloguer.

En quant a l’Edifici II, més petit i que estava desocupat des de fa alguns mesos, Meridia Capital preveu llogar-lo a altres empreses, tot i que Nestlé podrà optar allotjar-s’hi si en el futur necessités més espai.

La multinacional suïssa, que disposa d’11 fàbriques a Espanya, aclareix que “el canvi de propietat del conjunt dels terrenys i edificacions de la seva oficina central no tindrà cap repercussió en l’activitat de la seu de la companyia”. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here