La sisena edició de la ruta QuintoTapa Pota Blava continua sumant xifres importants per una ruta que té com a objectiu la promoció del Pota blava i els productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat. Que teniu ganes de més tapes? Aprofiteu que aquest dissabte la plaça Blanes es tornarà a omplir de gastronomia amb la Nit de les Tapes, on hi col·labora també l’AGT

Més de 68.000 tapes venudes del 8 d’octubre fins l’1 de novembre la consoliden com una acció de referència a nivell comarcal i ha aconseguit que el Pota blava i la marca del Prat de Llobregat com a ciutat gastronòmica comencin a sonar amb força a Barcelona.

L’activitat, organitzada per l’Associació de Gastronomia de Turisme del Baix Llobregat, amb el suport de l’Ajuntament del Prat i el patrocini de Moritz, ha tornat a tenir una rellevància especial el fet que hi ha un gran percentatge de públic de diferents punts de la província de Barcelona i el Baix Llobregat, donant-li valor a l’activitat gastronòmica i turística que s’està generant al voltant de la capital catalana.

I aquest cap de setmana, les tapes tornen a ser les protagonistes al Prat. Aquest dissabte a la Plaça Blanes, la #NitdelesTapes amb la col·laboració de l’AGT. T’hi esperen a partir de les 19h!

nittapesprat

Comunicar producte, producte i producte

L’acte “Som Pota blava i tornem a Barcelona!” al Born de Barcelona; diferents accions comunicatives per presentar a periodistes i xefs el Pota blava i el potencial turístic del Prat i el Baix Llobregat; la implicació del Mercat de la Plaça Blanes com un participant més de la ruta…

La suma de l’esforç comunicatiu durant aquest QuintoTapa ha aconseguit ratificar l’excel·lent present i futur d’aquest producte i la força de la perifèria com a actiu gastronòmic i econòmic de primer ordre.

El Pota blava torna a la Fira Avícola

La gastronomia tornarà a ser un dels eixos de la 42a Fira Avícola Raça Prat del 11, 12 i 13 de desembre. L’AGT tornarà a organitzar el Fira Tapa Pota blava i Carxofa Prat al Pavelló Gastronòmic de 600 m2 dedicats a la promoció de la gastronomia, on una representació de restauradors participants del QuintoTapa oferiran la seva proposta amb producte.

També s’aprofitarà per escollir, en un ShowCooking, la tapa guanyadora del concurs Millor Tapa Gastronòmica del QuintoTapa Pota blava, amb la implicació d’una prestigiosa escola de cuina de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here