La celebració, aquest dissabte, de la 4a edició del Mercat de la Terra Slow Food de Barcelona tindrà com a convidats els productors del Parc Agrari del Baix Llobregat. En aquesta edició, el Mercat, que té com a protagonistes els horts i l’agricultura urbana, presentarà una exposició fotogràfica per conèixer l’espai natural del Delta del Llobregat així com un estand del Parc Agrari per difondre els seus productes i productors

Entre les activitats programades, que es desenvoluparan entre les 10 i les 16 h al Parc de les Tres Xemeneies, hi ha un taller de compostatge domèstic, on s’explicarà com fer adob orgànic de qualitat, i es podran degustar elaboracions gastronòmiques dels restaurants Slow Food del Delta del Llobregat.

El Mercat de la Terra està inclòs en la Xarxa internacional de mercats de pagès amb productes bons, nets i justos, basats en els aliments locals de bona qualitat i de temporada, obtinguts amb processos tradicionals respectuosos amb el medi ambient i que tinguin un preu just pel productor.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here